Очаквам до няколко дни на Лютви Местан да му бъде

...
Очаквам до няколко дни на Лютви Местан да му бъде
Коментари Харесай

Адвокат срещу Местан: Очаквам да му бъде повдигнато по-тежко обвинение

Очаквам до няколко дни на Лютви Местан да му бъде прецизирано по-тежко обвиняване, тъй като при злополуката пострада и майката на умрялото бебе. Това сподели юрист Николай Димитров, който е поел отбраната на фамилията от злополуката с водача на партия ДОСТ пред bTV.
„ Задължението на участниците в придвижването при знак " Стоп " не се изчерпва единствено с натискане на педала, той би трябвало да се увери, че никой не се движи по пътя с преимущество, с цел да премине. Моите подзащитни са се движели със скорост към 90 км/ч. Местан, излизайки от път без преимущество, не се е убедил, че по пътя с преимущество се движи кола, още повече, че има видимост в пътния сектор. Пострадалите са видели доста ясно колата на господин Местан, само че са предположили, че той ще изчака на знак „ Стоп “, изясни той.

„ Не мога да кажа дали обстановката е била подценена. Основната причина за случая е излизането от път с преимущество и неспазването на знак " Стоп ", кат6егоричен е бранителят.

„ Клиповете във Facebook на моя клиент не потвърждават, че той кара рисково. Хората са доста уплашени. Това не е инцидентен човек, той е проводник на ползите на прилежаща страна в България “, сподели юрист Димитров.

Адвокатът уточни, че са поискали от прокуратурата да се ревизира дали незабавно след случая се е звъняло на тел. 112 и от кого, дали са се пренасочвали патрули, до момента в който пристигна комфортен, както и дали Местан е звънял на някого за подпомагане.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР