Очаквам БСП да бъде първа политическа сила през май. Тогава

...
Очаквам БСП да бъде първа политическа сила през май. Тогава
Коментари Харесай

Станишев: Очаквам БСП да бъде първа политическа сила през май

Очаквам Българска социалистическа партия да бъде първа политическа мощ през май. Тогава ще паднат всички насипи и бентове, които ГЕРБ поддържат със сетни сили. Но Българска социалистическа партия не би трябвало да демонстрира вътрешен разкол, тъй като тези идни избори са за новото бъдеще на България и Европа. Това разгласи водачът на ПЕС Сергей Станишев пред делегатите на 49-ия Конгрес на социалистическата партия и добави, че ще се борят за единна, обществена и обективна Европа, а не Европа на скорости, съобщи кореспондент на Novini.bg.

,,Противопоставяли сме се на всеки опит България да бъде третирана като втора употреба страна. Доказахме го с дейностите по пакета Мобилност, който успяхме да спрем с отхвърлянето на два от трите отчета, само че не би трябвало да се отпускаме, тъй като работата там още не е свършена изцяло. Противопоставихме се и във връзка с двойния стандарт при храните. Миналата седмица имаше значимо гласоподаване, което бе напълно в отбрана на потребителите. Сред другите неща, които сме създали за България е признаването на българското малцинство на територията на Република Албания'', уточни Станишев

,,Надяваме се, че нашите борби в Европа са добре разбрани и в страната ни'', добави още водачът на европейските социалисти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР