Очаквахме да получим мандата с ясната идея, че политическата партия,

...
Очаквахме да получим мандата с ясната идея, че политическата партия,
Коментари Харесай

Джейхан Ибрямов: Искаме кабинет, но по всичко личи, че отиваме на избори

Очаквахме да получим мандата с ясната концепция, че политическата партия, която до момента е осъществила сполучливо два трети мандата, е Движението за права и свободи. 

Това съобщи в студиото на „ Добро утро, Европа “ депутатът от Движение за права и свободи Джейхан Ибрямов. Според него историческите наслагвания и левите хрумвания, които изповядва президентът Румен Радев, в последна сметка са натежали на избора му да даде третия мандат за сформиране на държавно управление точно на Българска социалистическа партия.

За да се стигне до поддръжка, би трябвало да има повсеместен консенсус за политиката на ръководство, акцентира Ибрямов.

Госпожа Нинова ще предложения ли Демократична България на диалог в случай, че виждаме, че в последните няколко години те се финансират от финансова пирамида? Как в тези условия, когато политическата система е проядена от вътрешната страна, ръководена от финансово-икономически групировки и тя да седне с тях на диалози, попита Джейхан Ибрямов.

Единствената партия от началото на конституирането на 48-ото Народно заседание, която споделя, че желае държавно управление с ясни цели, ясно ръководство и по какъв начин да излезем от политическата рецесия, е Движение за права и свободи, акцентира Ибрямов.

„ Най-важното е какво ще се случи в случай че отидем на избори – да, те ще се състоят, само че рецесиите ще се решат ли? “, риторично попита той.

Депутатът от Движение за права и свободи заяви, че през днешния ден се събира ЦОБ на Движение за права и свободи, който би трябвало да реши какво ще предприеме Движението в идващите дни.

„ Зависи от метода, само че по всичко проличава, че отиваме на избори “, означи политикът от Движение за права и свободи.

„ Движение за права и свободи доста деликатно ще наблюдава диалозите и дебата, който ще протече сред политическите партии в границите на третия мандат. Ако има консенсус и се откри необятна поддръжка за политики, за ограничения, за визията на ръководството на страната, най-вероятно Движение за права и свободи ще вземе своето решение за ръководство “, уточни Ибрямов.

Той разяснява още, че персонално ще предложи да има чуване на министъра на защитата по отношение на появилата се в медиите информации за потреблението на българските самолети Су-25 на територията на Украйна.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР