Очаква се утре парламентът да обсъди проект на решение за

...
Очаква се утре парламентът да обсъди проект на решение за
Коментари Харесай

Ето кой ще замени Валери Симеонов на поста вицепремиер


Очаква се на следващия ден Народното събрание да разиска план на решение за лични промени в Министерския съвет, който предлага на мястото на вицепремиера Валери Симеонов да бъде определена Марияна Петкова Николова.

Това планува проектопрограмата на депутатите за тази седмица. Марияна Николова е юрист по специалност. От 2015 година до 2017 година е началник на отдел „ Договорно-правен и правна отбрана “. Тя е и учител по конструкция на администрацията и административен развой в Института по обществена администрация към Министерски съвет.

След това народните представители би трябвало да прегледат промени в Закона за гражданското въздухоплаване на първо четене и в Закона за експортното обезпечаване на второ четене. В проектопрограмата е и ратификация на Актуализираното общо съглашение за основаване на рамка за ръководство и обязаност с условия за Механизма за бежанците в Турция сред държавите-членки на Европейския съюз, и Европейската комисия и образеца на документ за финансов принос.

Предвижда се чуване на министъра на енергетиката по отношение на показване на информация по отношение на Процедура по желание на стратегически инвеститор/и за построяването на АЕЦ "Белене " и благоприятни условия за структуриране на плана.

В четвъртък се чака депутатите да гласоподават на второ четене промени в Кодекса на застраховането и да прегледат върнатия от президента Закона за изменение и допълнение на Закона за корпоративното подоходно облагане.

В петък се планува първо четене на промени в Закона за придвижването по пътищата, а след парламентарен надзор./novini.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР