Очаква се помощник-прокурорът на САЩ, който е обвинен в ограничаване

...
Очаква се помощник-прокурорът на САЩ, който е обвинен в ограничаване
Коментари Харесай

Прокурорът на DOJ, обвинен в ограничаване на въпросите за Байдън по време на разследването на Хънтър, се очаква да се яви за показания

Очаква се помощник-прокурорът на Съединени американски щати, който е упрекнат в ограничение на въпросите, свързани с президента Байдън по време на федералното следствие на Хънтър Байдън да бъде свалена от служба в правосъдната комисия на Камарата на представителите в четвъртък сутринта, до момента в който подателите на сигнали, които са отправили обвиняванията против нея, свидетелстват в обособена комисия.

Помощник-прокурорът на Съединени американски щати Лесли Улф беше призована предишния месец за отсрочване. Очаква се тя да седи при закрити порти в правосъдната комисия на Камарата на представителите в 10 часа сутринта в четвъртък.

Председателят на правосъдната комисия на Камарата на представителите Джим Джордан приказва пред пресата. (Ана Мънимейкър/Гети Имиджис)

В комисията по пътищата и средствата на Камарата, подателите на сигнали, които са сложили работата на Улф под микроскоп, ще седнат на чуване при закрити врата по време на изпълнителната сесия на комисията във вторник в 10:30 ч....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР