Очаква се Манчестър Юнайтед да инвестира сериозно в нов номер

...
Очаква се Манчестър Юнайтед да инвестира сериозно в нов номер
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед набеляза вариантите за нападател

Очаква се Манчестър Юнайтед да влага съществено в нов номер 9 през идващия трансферен прозорец, като сега няма подобаващи варианти за заемане на тази роля на " Олд Трафорд ", защото Антони Марсиал се с травми и се пробва да откри своята най-хубава форма. Предполага се, че нападателят на Тотнъм  Хари Кейн, дружно със сензацията на Наполи Виктор Осимен, попадат на видно място в листата с стремежи на Ерик загар Хаг.

Юнайтед обаче е наясно, че капитанът на Англия Кейн няма да излезе на ниска цена, като Manchester Evening News оповестява, че Расмус Хойлунд и Рандал Коло Муани се смятат за по-достъпни варианти. Френският национал Коло Муани, който е единствено на 24 години, означи 16 гола за Айнтрахт Франкфурт този сезон.

Датската звезда Хойлунд, който е единствено на 20, записва осем мача за Аталанта през актуалната акция и означи хеттрик в дебюта си против Финландия по време на интернационалната паузата през март. Той, сходно на Коло Муани, е привързан с контракт с сегашния си отбор до 2027 г.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР