Очаква се две от най-големите имена в северноамериканското първенство по

...
Очаква се две от най-големите имена в северноамериканското първенство по
Коментари Харесай

Легенди от LCS отново ще играят заедно

Очаква се две от най-големите имена в северноамериканското състезание по League of Legends - LCS да се съберат още веднъж, този път под флага на огромната организация 100 Thieves. Става въпрос за ветеранът Питър " doublelift " Пенг и Сьорен " Bjergsen " Биерг.

Според френския League of Legends публицист Брус Сийгер двамата ще станат част от изменящия се състав на " крадците ", като надлежно ще заемат функциите на мид лейнър и AD Carry. Дуото беше част от огромния отбор на TSM, който завладя сцената в LCS в продължение на няколко години, само че след несполучлив Worlds 2020 и двамата изоставиха дейната кариера. Bjergsen още веднъж влезе в сървъра преди тъкмо година с екипа на Liquid, който след това се разпадна заради неприятни резултати. Все отново е напълно евентуално да ги забележим още веднъж дружно с " алените ", макар че клубът се интересува и от бот лейнъра на MAD Lions Уилям " UNF0RGIVEN " Ниминен и очевидно единият от двамта ще запълни втория тим.

Утре пък е първият ден от старта на трансферния прозорец в League of Legends и скоро ще забележим къде ще отидат новите свободни сътрудници.

Снимка: Riot Games
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР