Очаква се днес на пресконференция депутатът от Продължаваме промяната-Демократична България

...
Очаква се днес на пресконференция депутатът от Продължаваме промяната-Демократична България
Коментари Харесай

Очаква се Радостин Василев да обяви, че напуска ПП-ДБ

Очаква се през днешния ден на конференция депутатът от Продължаваме промяната-Демократична България и някогашен министър на спорта Радостин Василев да разгласи, че напуща парламентарната си група.

Поводът е единодушието, реализирано сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, за поддръжка на държавно управление с втория мандат.

Вчера съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков разгласи, че политици от " Продължаваме промяната-Демократична България " са били записвани по време на работни срещи и съвещания на управленията им в Народното събрание и в партийните централи.

По думите на Петков, " дейното мероприятие е било планувано от службите, а записите е направил Радостин Василев.

Мотивът му е отводът да бъде препоръчан още веднъж за министър на спорта и - изтъквам -„ нереалистичните му упоритости да стартира собствен политически план, с който да взриви страната “.

Петков твърди още, че Василев се е похвалил, че за дейностите си е имал поддръжка на „ държавни центрове, които не желаят да бъде формирано държавно управление “.

От ПП-ДБ имат информация, че на оповестената за през днешния ден конференция Василев ще показа част от записите, които съгласно Петков са манипулирани. В тях се замесват имена на български и европейски политици, а задачата - да се провокира интернационален дипломатически скандал:

" Това, което знаем е, че над 10 часа записи са синтезирани в 4 минути с обособени изречения и думи, тъй че да могат да дадат безусловно неверните внушения. Повтарям - това са изкуствено съединени думи, отвън подтекста, преднамерено подбрани за шантаж и дестабилизация ", съобщи Петков.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР