Обявяват за безопасна къщата на бившия руски шпионин Сергей Скрипал

...
Обявяват за безопасна къщата на бившия руски шпионин Сергей Скрипал
Коментари Харесай

Обявиха къщата на Скрипал за безопасна след 13 000 часа обеззаразяване

Обявяват за безвредна къщата на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал след 13 000 часа обеззаразяване, оповестиха британските медии. 
 Племенницата на Скрипал: Мисля, че Сергей е мъртъв, а Юлия я държат като пленник  Пострадалият при отравянето на Скрипал служител на реда: Заради Новичок загубихме дома си и всичките си движимости
Къщата му беше почистена от армията поради отравянето на Сергей Скрипал и щерка му Юлия, което се случи преди година. В почистването са взели участие сред 600 и 800 души.

Британските управляващи упрекнаха за офанзивата съветското военно разузнаване. Според тях двамата са отровени с невропаралитичното вещество " Новичок ".

Освен къщата на Скрипал, където се допуска, че е станало отравянето поради откритото огромно количество от веществото, са почистени и още 11 обекта. 

От отравянето, което стана на 4 март, досега са направени 5000 проби за съществуване на отровното вещество в  Солсбъри и близкото градче Еймсбъри, където с веществото бяха отровени двама британци.

Очаква се къщата на Скрипал да бъде предадена на локалната община от министерството на околната среда и храните.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР