Обявилият намерението си да се кандидатира за , настоящ заместник

...
Обявилият намерението си да се кандидатира за , настоящ заместник
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на община Мъглиж Душо Гавазов е подкрепен от ГЕРБ и ВМРО

Обявилият желанието си да се кандидатира за, сегашен заместител кмет на локалната администрация, е подсилен от Политическа партия (ПП) ГЕРБ, стана ясно през днешния ден.
" Предстои една нелека предизборна акция. Това е избор на персона. Става въпрос за съревнование на визии за ръководството на община Мъглиж. Влизам в него с името си, работата и дейностите си. Ще направя всичко допустимо общината да не стои на прага на огромното европейско семейство, а да е вътре в него ", съобщи Гавазов, който от ноември 2011 година е заместник-кмет на Мъглиж. Според него не е елементарно да се ръководи дребна община, тъй като бюджетните средства са мощно ограничеви и мъчно се заделят пари за възстановяване на градската среда. Той обаче е подготвен да се вслуша във всички градивни рецензии и да оказва помощ с каквото може на жителите.
„ Предстои общината да получи 3 млн. лв. дълготраен общински заем за поправки на улична и общинска пътна мрежа, просветителна, здравна и обществена инфраструктура. Ще бъде построена и естетична защитна ограда към ромския квартал в Мъглиж, с цел да се избегне излизането на безстопанствени животни на подбалканския път, както и да се предотвратят пътни произшествия с деца. Със оборудването ще се обезпечи и по-добра визия на региона “, заяви претендентът за кмет на Мъглиж.
Гавазов беше безапелационен, че ще води толерантна акция, с акцент върху постигнатото досега и бъдещите планове. Социалната, просветителната, пътната и здравната инфраструктура ще са значима част в програмата му. Той уточни, че за първи път просветителната инфраструктура е с нов образ – реновирани са няколко учебни заведения и детски градини, реконструирани са съвсем всички  читалища и изцяло са актуализирани пенсионерски клубове.
 Душо Гавазов ще се кандидатира за кмет на Мъглиж Душо Гавазов ще се кандидатира за кмет на Мъглиж
Душо Гавазов, заместник-кмет на Община Мъглиж, е първият явен претендент за кмет на идните предварителни избори на 28 февруари 2021 година...
„ Ще подчертавам само на това, което с Динко сме постигнали, ръководейки общината. Най-голямото ми благосъстояние е доверието, което с него сме построили в огромна част от хората. Благодаря на всички поданици на Мъглиж за търпението, което проявяваха 9 години, с цел да се случат положителните неща в общината “, показа още Душо Гавазов.
„ Д-р Гавазов е индивидът, който е обвързван с сполучливото ръководство на общината. Много съм спокоен да разглася неговата кандидатура, не тъй като съм уверен, че ще завоюва изборите, а тъй като ще подсигурява развиването на Мъглиж. Той е потвърдил, че може да се оправя с провокациите, стъпил е крепко на земята и има до себе си добър екип “, съобщи на конференция Пламен Йорданов, регионален координатор на – Стара Загора и посочи, че кандидатурата на Гавазов е издигната откакто е направено необятно допитване до жителите на общината и той е получил безапелационна поддръжка.
Анализ на последните девет години в община Мъглиж пък са създали от Вътрешна македонска революционна организация преди да дадат поддръжката си за Гавазов. " Вижданията ни се припокриват. Затова заставаме зад кандидатурата на ГЕРБ ", сподели регионалният координатор на придвижването Антон Андонов.
Изборите в община Мъглиж ще се проведат на 28 февруарии до ях се стигна откакто определеният за трети мандат през 2019-а кмет Господин Господинов умря ненадейно при започване на септември предходната година.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР