Обявилата се за независим кандидат за кмет на Пловдив адвокат

...
Обявилата се за независим кандидат за кмет на Пловдив адвокат
Коментари Харесай

От независим кандидат-кмет Тони Стойчева ще се бори през ПП –ДБ за „Западен”

Обявилата се за самостоятелен претендент за кмет на Пловдив юрист Тони Стойчева е трансформирала решението  си. Във Facebook тя разгласи, че е приела предлагането на „ Продължаваме промяната  - Демократична България ” да бъде претендент за регион „ Западен ”.
Прочетете още
Тя стимулира решението  си, че поради обстановката в града, има повече шансове да завоюва изборите в „ Западен ”, в сравнение с да се бори сама за кмет на Голяма община.

Ето и целия пост на Стойчева:

Скъпи другари и съидейници,

откровено ви благодаря за невероятната поддръжка, която получих в последните месеци откогато разгласих кандидатурата си! Вашата гражданска сила и енстусиазъм ми дадоха още повече вяра, че градът ни има опция да тръгне в нова, по-добра посока.

И въпреки да оставам вярна на концепцията за гражданска, самостоятелна кандидатура за кмет на град Пловдив, акцията до момента ми сподели, че e извънредно мъчно независимо да реализира резултатите, които желаем. Свидетели сме на обединявания, основани, с цел да запазят статуквото на досегашния жанр на ръководство, разпределение на публичните запаси и опазване на властта. Винаги съм вярвала, че хората би трябвало да работят дружно, да се сплотяват в името на обща цел, загърбвайки дребни или незначителни разлики, да работят като екип за постигането й. Така направихме в борбата За Парка, в която застанахме хора с разнообразни политически пристрастия, ползи, специалности и визии, само че обединени от обща цел – да спрем застрояването върху голяма зелена повърхност, жизненоважна за града ни.

Ето за какво, преценяйки възможностите си за триумф и с готовност да оправдая упованията на всички, които показаха поддръжка към мен, взех решение да се кандидатирам за кмет на региона, в който пребивавам, и чиито проблеми познавам от първа ръка – “Западен ”. За това решение получих поддръжка от Продължаваме промяната - Демократична България. Това значи, че ще имам действителната опция да бъда кмет на региона, в който пребивавам и ще мога да работя за това да живеем в по-добър град. Отказвам се от борбата за кмет на Пловдив, само че не значи, че се отхвърлям от битката за Пловдив, своята самостоятелност и религия, че с доста работа и взаимни старания можем да сбъдем града на фантазиите си.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР