обяви условията, при които ще може да продава билети за

...
обяви условията, при които ще може да продава билети за
Коментари Харесай

Определени фенове ще могат да купуват билети за мачовете на Челси

разгласи изискванията, при които ще може да продава билети за мачовете си, откакто английското държавно управление даде позволение на " сините " да правят стеснен брой интервенции. Заради наложените от управляващите наказания на притежателя на Челси Роман Абрамович по отношение на съветската инвазия в Украйна, Челси нямаше право да продава билети. На " Стамфорд Бридж " можеше да бъдат допускани единствено притежатели на сезонни карти, а отборът нямаше да право да има свои почитатели при гостувания.

Въпреки това Министерството на цифровите технологии, културата, медиите и спорта предходната седмица промени лиценза си, с цел да разреши на клуба да продава билети, като всички доходи би трябвало да отидат за съответните уредници на шампионатите, в които взе участие Челси, а не за клуба.

Chelsea sets out details of ticket sales after government go-ahead
— Reuters UK (@ReutersUK)
За момента ще може да продава билети единствено за турнирното посещение на, мачовете от Шампионската лига с, както и за полуфинала за купата на с, който ще се играе на " Уембли ". Само притежателите на сезонни карти ще имат право да купуват билети за мачовете на " Стамфорд Бридж ", като билетите ще се оферират по точкова система на база преданост.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР