Обявеният за изчезнал в Манчестър служител на Амазон Христо Ангелов

...
Обявеният за изчезнал в Манчестър служител на Амазон Христо Ангелов
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: Токов удар е убил българина Христо в Манчестър

Обявеният за липсващ в Манчестър чиновник на " Амазон " Христо Ангелов е умрял от токов удар. 29-годишният Ангелов, който живееше в Стокпорт, Манчестър, беше разгласен за липсващ от вкъщи си в Чидъл Хийт на 17 март.
Българинът беше разгласен за жертва на токов удар от електропровод в Уитеншоу. Инцидентът е станал на 16 март.


Въпреки всички старания на службите за незабавна помощ, той за жалост е умрял на място. Спешните екипи са се отзовали на сигнала в Принсез ПАркуей, до пътя M60, към 17:30 часа на 16 март. Едва в този момент обаче се удостоверява самоличността на Христо.

Той е единственото дете на родителите Милен и Росица, родом от България, само че се е преместил да живее в Стокпорт преди към преди към пет години, с цел да работи в Амазон, написа bg-voice.com.

Той е разказан като „ спокоен “ и „ благ “ човек, който е „ обожаван “ от всички.



В изказване фамилията на Ангелов споделя:

„ Искаме да споделим сърдечните си благодарности на всички, които ни помогнаха в търсенето на сина ни и на тези, които ни предоставиха информация, която в последна сметка даде опция на полицията да удостовери самоличността на Христо Ангелов “.

" Христо беше благ и спокоен човек, който беше обичан и обожаван от цялото си семейство и другари. Сега се приготвяме превозването му в България, с цел да може околните му да го изпратят”. 29-годишният Христо е живял с братовчед си Васил Ангелов в Чидъл Хийт от пет години.



Полицията не счита, че събитията към случая са подозрителни. Свидетел разказал на полицията, че щом видял какво се случва, незабавно е спрял, с цел да се обади на полицията.

„ Изведнъж видях огромна детонация и чух мощен тропот. Беше толкоз мощен, че съвсем можеше да го усетиш “, споделя очевидецът.



„ Видях една мълния, само че по-късно видях, че от върха на стълба пада човек. Спрях и се обадих в полицията “.



Други хора, които живеят в покрайнините, описват, че светлините в домовете им са спрели за момент.

Главният път, който свързва центъра на Манчестър с Уитеншоу, беше затворен, до момента в който полицията извършваше оглед.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР