Обявен за епичен завършек на Джурасик ерата, „Джурасик свят: Господство“

...
Обявен за епичен завършек на Джурасик ерата, „Джурасик свят: Господство“
Коментари Харесай

„Джурасик свят: Господство“ беше разбит на пух и прах от критиците

Обявен за героичен свършек на Джурасик ерата, „ Джурасик свят: Господство “ сложи чисто нов връх .

Той обаче несъмнено не е подобен, на какъвто са се надявали студиото или актьорите. Последната част от известната поредност за динозаврите беше мощно нападната от критиците, което докара до отблъскващ рейтинг от 37% в уеб страницата за рецензии. Резултатът даже надминава предходния най-ниско оценен филм от поредицата - "Джурасик свят ": Рухналото кралство “, който към момента има единствено 47% рейтинг, написа „ Giant Freakin Robot “.

Въпреки че няма по какъв начин да избяга от плашещо ниския резултат на критиците, той евентуално ще се промени с излизането на повече рецензии. За страдание, неприятният старт може би ще окаже влияние върху цялостното показване на кино лентата в боксофиса. Прогнозните доходи на кино лентата в националния боксофис са спаднали до 125 млн. $ от първичната прогноза за сред 165 и 205 млн. $ за премиерния уикенд. Все отново, в случай че публиката не се повлияе от всички неприятни мнения, тази цифра към момента може да се промени.

Оригиналният филм "Джурасик парк " беше приветстван от рецензията и публиката по целия свят по време на излизането си - внезапен контрастност с "Джурасик свят: Господство “. Но от този момент поредицата се бори да пресъздаде магията на научнофантастичния екшън от 1993 година Под управлението на гениалния режисьор Стивън Спилбърг "Изгубеният свят " не оправда упованията на първото му предложение за динозаври, като получи малко над междинната оценка на рецензията. Продължението на Джо Джонстън от 2001 година, „ Джурасик парк 3 “, е още по-зле с едвам 48%.

Първоначално трилогията "Джурасик свят " е обещаваща, като първият филм получава 71% утвърждение. След това обаче нещата потеглят стремително надолу, защото „ Джурасик свят: Рухналото кралство “ получи смесени мнения от критиците, които подлагаха на критика сюжета и смятаха, че поредицата се е изчерпала. И в случай че общият консенсус за „ Джурасик свят: Господство “ е някакъв индикатор за това какво да чакаме, наподобява, че франчайзът в действителност е на изгубване. Винаги обаче е най-добре да прецените сами, тъй като критиците не всеки път са прави.

Режисиран от Колин Тревъроу по сюжет, написан от него взаимно с Емили Рухналото кралство “. Той е и последният филм от трилогията "Джурасик свят " и приключва историята, почнала в истинската трилогия "Джурасик парк ". Александра Дербъшир е изпълнителен продуцент дружно с Тревъроу и истинския диномайстор Стивън Спилбърг.

Действието в „ Джурасик свят: Господство “ се развива четири години след случая в имението Локууд , когато клонирани динозаври в плен са пуснати на независимост. С течение на годините злобните същества стартират да живеят (и ловуват) дружно с човешките си събратя. По този метод историята всъщност изследва по какъв начин този нежен баланс ще промени бъдещето, определяйки дали хората фактически са крайните върхови хищници на планетата, която в този момент споделят с най-страховитите същества в историята.

Дългоочакваният филм включва актьорски отбор, в който влизат Крис Прат, Лора Дърн, Брайс Далас Хауърд, Джеф Голдблум, Сам Нийл, Даниела Пинеда, Изабела Сермон, Джъстис Смит, Омар Сай и БД Уонг. В основните функции са още Мамуду Ати, Скот Хейз, Дийчън Лахман, Деуанда Уайз и Кембъл Скот. „ Джурасик свят: Господство “ ще излезе по кината този петък, 10 юни.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР