Обяснението е, че тези хора не си представят как един

...
Обяснението е, че тези хора не си представят как един
Коментари Харесай

Психиатър: Борисов срази червената Жана д`Арк

Обяснението е, че тези хора не си показват по какъв начин един избор би решил някакъв политически въпрос от какъвто и да е темперамент. Политиката се явява нещо отчуждено от простосмъртните. Това е поминък, упражняват от такива, които желаят да живеят по-добре, даже първокласно. Такова мнение показа в студиото на "Още от деня " по Българска национална телевизия психиатърът и политически наблюдаващ доктор Николай Михайлов по отношение на ниската изборна интензивност по време на изборите за Европейски парламент.

,,Тези избори бяха съревнование сред твърдите ядра на главните партии. В този смисъл казусът беше в мобилизацията на ядрата, като тези на ГЕРБ се оправиха по-добре'', уточни Михайлов.

По мотив подадената през днешния ден оставка на Корнелия Нинова той изясни, че тя е станала пленник на вътрешнопартийна караница.

,,Нинова има резултата на Жана д'Арк, която желае да поведе алените на стълкновение против Бойко Борисов, само че той я съкруши. В същото време Борисов е като един наедрял земевладелец, който обикаля страната, той е строител и не си губи времето да обръща внимание на две дами, които той назова "жени на дребнотемието ". Борисов пробива планини, строи автомагистрали и е придобил този тъмнокафяв цвят от слънчевото изгаряне'', разяснява още психиатърът и добави, че европейският избор има консолидираща мощ за ГЕРБ.

,,За Борисов поражда паника дали той въобще е отстраним от българската политика, в случай че той самичък не реши да се отдръпна. А Българска социалистическа партия в този статук, в който се намира сега, има по-големи шансове да се разпадне, в сравнение с да се яви като кандидат за политическата власт по сходство на тази, която упражнява Борисов'', сподели в умозаключение доктор Николай Михайлов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР