Обвиняемият за убийството в Сливен и жертвата са имали пререкания,

...
Обвиняемият за убийството в Сливен и жертвата са имали пререкания,
Коментари Харесай

Прокуратурата излезе с подробности за жестокото убийство в Сливен

Обвиняемият за убийството в Сливен и жертвата са имали пререкания, работим по разнообразни версии, сподели на брифинг представителят на Окръжна прокуратура Ваня Белева по отношение на тежкото закононарушение.
„ Работи се по няколко версии. На този стадий е открито, че жертвата и причинителят на действието са се познавали. Имали са разногласия от персонален темперамент, не бих споделила, че са от веществен или финансов темперамент “, изясни Белева. Тя посочи, че измежду версиите е и любовни връзки и ревнивост, свързани с трети човек.
„ Извършителят на действието е притеглен в качеството му на обвинен. Предявено му е обвиняване - за съзнателно умъртвяване на жертвата по изключително нечовечен и непосилен метод. Наказанието, което се планува за такова закононарушение е отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор и пожизнен затвор без право на заменя, най-тежките санкции в Наказателен кодекс “, разясни тя.
„ Обвиняемият е арестуван за 72 часа. Утре наблюдаващият прокурор ще внесе искане за взимане на непрекъсната мярка задържане под стража. Обвиняемият е давал пояснения. Направил е до известна степен признания “, сподели още Ваня Белева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР