Обвиняемият за пране на над 53 млн. лв. от строежа

...
Обвиняемият за пране на над 53 млн. лв. от строежа
Коментари Харесай

Обвиненият за пране на над 53 млн. лв. от магистрала "Хемус" припадна в съдебната зала

Обвиняемият за пране на над 53 млн. лева от градежа на лот 5 на автомагистрала " Хемус " Борислав Колев припадна в правосъдната зала до момента в който Софийският апелативен съд четеше определението, с което да удостовери или промени мярката му за неотклонение " домакински арест ".

Заради положението на Колев съвещанието бе прекратено, а той бе прегледан от дежурен доктор, след което кола за спешна помощ го откара за спомагателен обзор в болница. Докато не стане известно какво е здравословното положение на обвинения съдът няма по какъв начин да се произнесе и да дефинира мярката му за неотклонение. По закон произнасянето може да стане в негово неявяване единствено при категорично декларирано единодушие от обвинения и отбраната му.

Миналата седмица Софийският градски съд наложи на Колев домакински арест. Днес от прокуратурата не настояха за по-тежка мярка и задържане под стража, а се съгласиха той да остане под домакински арест поради съществени здравословни проблеми на брачната половинка на Колев. Адвокат Христо Ботев изиска клиентът му да бъде освободен без никаква мярка с претекста, че " обвиняването е неразбираемо и няма никакви доказателства за пране на пари ".

Кога и с какво решение ще се произнесе правосъдният състав към момента не е известно. Обвиненията по следствието за пране на пари от градежа на лот 5 от автомагистрала " Хемус " стана мотив и да си разменят взаимни обвинявания. След няколко конференции в неделя както от страна на Министерство на вътрешните работи, по този начин и от страна на прокуратурата, при което ще се ревизира имало ли е напън.

Миналата седмица интернационалният арбитър по футзал за градежа автомагистрала " Хемус " посредством мрежа от компании и подставени лица. В петък предходната седмица (10 декември) Софийският градски съд (СГС) му дефинира.

Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР