Обвиняемият Любен Илиев решил да набави за себе си имотна

...
Обвиняемият Любен Илиев решил да набави за себе си имотна
Коментари Харесай

4 г. затвор заради фалшиви билети за концерт на Иглесиас

Обвиняемият Любен Илиев решил да набави за себе си имотна полза по непозволен метод. За задачата, дружно с неустановено лице, взели решение да заблудят колкото могат хора, че ще им продадат същински билети за концерта на музиканта, който се организира на 14.12.2015 година в зала „ Арена Армеец ", оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Неизвестният му съизвършител си направил профил във Facebook на името на Елени Драганова/Eleni Draganowa , с което да поддържа връзка с клиентите, а Илиев трябвало да се среща с тях, с цел да им продаде билетите.

На 16.10.2015 година неустановеният към този момент лъжец се свързал в обществената мрежа със очевидеца А. По-късно Илиев му се обадил и двамата си уговорили среща.
На нея той му продал два подправени билета за 165 лв., представяйки се за чиновник на „ Арена Армеец “. Обяснил, че „ продавал билети, тъй като имал достъп до самото събитие “.

На другия ден А. решил да купи още пет билета и на нова среща дал за тях още 420 лв..

След няколко дни, по същата скица, още един човек си купил два билета за 220 лв., като превел парите по банкова сметка, тъй като бил от Варна, а негов другар взел билетите в София. Този път обаче Илиев декларирал, че работи във компания "Ивентим БГ “, която се занимава с продажба на билети.

Скоро още една жертва била излъгана с три билета менте за 300 лв. , а Илиев се показал за един от уредниците на концерта.

Съдът постанови 4-годишната присъда на измамника да бъде излежана при първичен непоколебим режим.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР