Обвиненият, че е взел подкуп от 300 лв. от телефонни

...
Обвиненият, че е взел подкуп от 300 лв. от телефонни
Коментари Харесай

Ченгето от Трето се целело в поста шеф на Охранителна...

Обвиненият, че е взел рушвет от 300 лева от телефонни измамници, зам.-шеф на Трето районно Стоян Павлов желал да стане началник на Охранителна полиция – Пловдив. Това се разбра от думите на юриста му Красимир Елдъров, който в опит да измъкне клиента си от ареста разгласи, че той е бил натопен, с цел да не заеме „ овакантен управителен пост”.

Павлов е шеф на бранш „ Охранителна полиция” в Трето, а неотдавна шефът на звеното за защита към цялата пловдивска дирекция Любомир Рашков се пенсионира.

Така желанията на Павлов за кариерно израстване станаха ясни, макар отхвърли на Елдъров да ги назове. Съдия Цветан Цветков от Окръжния съд обаче не възприе тази теза, тъй като двамата телефонни измамници, дали показания против служителя на реда, не били зле настроени против него и нямали интерес да го топят.

Единият от тях – Димитър Рангелов, който е непосредствен на Стоян Павлов и е осъществил връзката сред него и забърканите в измами по телефона, е липсващ и е разгласен за общодържавно търсене.

Другият е мулето в телефонна машинация, проведена от двамата братя Васил и Росен Цанкови от Ветово. Името на така наречен муле е Калин Димитров и е на 65 години. Първоначално и той е бил арестуван с братята Цанкови, само че сега е на независимост против парична гаранция от 500 лева

Павлов, Рангелов и Димитров се срещнали два пъти пред Районното, за което съгласно прокуратурата има записи от видеокамерите. На втория се виждало по какъв начин Димитров дава на служителя на реда кутия с цигари, в която съгласно обвиняването били банкнотите.

Адвокат Елдъров отхвърля съществуването на сходни фрагменти и твърди, че Димитров изискал среща с Павлов, тъй като продавал колата си и се страхувал някой да не го измами. Затова изискал да се посъветва с служител на реда.

И този аргумент не беше признат от съда и Стоян Павлов остава в ареста. Той ще направи нов опит да излезе на независимост на 19 октомври пред Апелативния съд. /Марица.бг
тагове ченге павлов началник охранителна полиция  Ченгето от Трето се целело в поста началник на Охранителна полиция  Ченгето от Трето се целело в поста началник на Охранителна полиция
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР