Обвинение за контрабанда на цигари за 219 870 лв. през

...
Обвинение за контрабанда на цигари за 219 870 лв. през
Коментари Харесай

Спряха на „Капитан Андреево“ контрабанда на цигари за 220 000 лв.

Обвинение за контрабанда на цигари за 219 870 лева през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ е повдигнато на 39-годишен водач на микробус от Турция, осведомят от Окръжна прокуратура – Хасково и Агенция „ Митници “.

Автомобилът дошъл на пункта преди 2 дни, като пътувал от Турция за Германия и Нидерландия. Водачът показал постоянни документи за транспортираната стока - картонени чаши. При щателна инспекция, в това число с рентген, митничарите открили, че наред с постоянната стока има и 55 кашона с общо 34 900 кутии цигари.

Шофьорът е притеглен към наказателна отговорност и му е наложена мярка за неотклонение „ Парична гаранция “ в размер на 5000 лева, както и възбрана да напуща страната.

През същия ден, в различен товарен автомобил, митничарите на „ Капитан Андреево “ намерили още 435 стека цигари, скрити измежду алуминиеви профили. Тирът пътувал от Турция за Германия. Цигарите са били конфискувани, а на водача - турски жител, е формиран акт, допълват от Агенция „ Митници “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР