Обвързани: Бъдете по-умерени, тъй като през този месец ще има

...
Обвързани: Бъдете по-умерени, тъй като през този месец ще има
Коментари Харесай

Любовни Трепети През Март! Ето Го Романтичния Хороскоп За Месеца: Близнаци-Странен Любовен Триъгълник, Телец-Първата Половина От Март Ще Е Прекрасна

Обвързани: Бъдете по-умерени, защото през този месец ще има много предпоставки за разпри с най-близките ви хора.

Не забравяйте, че всички проблеми могат да се решат с връзка.

Телец
Първата половина от месец март ще бъде прелестна за Телците. Ще се радвате на прелестно въодушевление и ще се разбирате безпроблемно с всички към вас.

Необвързани: Опитайте се да намерите повече време за себе си и да си починете от „ ежедневния звук “. Не бива да мислите, че всеки човек, който срещате, е евентуален сътрудник.

Обвързани: Този месец не е подобаващ за вземането на съществени връзки по отношение на любовния ви живот и бъдещето с колегата ви.

Близнаци

Не е изключено да бъдете въвлечени в чудноват любовен триъгълник през първата половина на месеца. Не се поддавайте на провокации и изясните истината, с цел да не задълбочавате подозренията.

Необвързани: Втората половина от месеца е времето, през което е най-вероятно да създадете ново запознанство, което да се трансформира във връзка.

Обвързани: Месецът е извънредно подобаващ за пътешествия и сантиментални изненади. Покажете на околните си хора какъв брой доста значат за вас и ще се радвате на хармонични връзки.

Рак

Ще ви се коства, че всичко е прекомерно комплицирано и комплицирано. Отношенията ви освен в любовта, само че и в фамилията ще бъдат подложени на тестване. Важно е да запазите успокоение, с цел да разрешите с лекост всички спорове.

Необвързани: Не бъдете нетърпеливи и прибързани. Ще ви се коства, че през месец март броят на запознанствата е редуциран до най-малко, само че звездите поучават да не прибързвате със започването на нова връзка.

Обвързани: Месецът за вас ще премине под знака на осъзнавате. Това ще е интервалът, през който ще можете ясно да си визиите бъдещето с обичания човек и ще бъдете подготвени за сериозен диалог.

Лъв

Главен воин през месец март ще бъде точно любовта. Периодът е извънредно удобен за романтика и пътувания, които ще ви донесат доста позитивни страсти.

Необвързани: Социалният ви живот ще процъфтява през този месец. Честите излизания с другари и новите хора, които ще срещнете, ще ви потвърдят, че любовта е напълно близо.

Обвързани: Настроението ви през целия месец ще бъде ориентирано само и единствено към любовта. Изненадайте половинката си с сантиментално странствуване, което ще ви сближи още повече.

Дева

По всичко проличава, че през месец март ще ви бъде извънредно мъчно да се концентрирайте на работното място. Това се дължи на настроението ви, което е напълно насочено към приятни прекарвания и нови чувства.

Необвързани: Ще бъдете неустоими за противоположния пол, което ще докара и до куп предложения. Но не трябва да подхождате прекомерно наивно към всяко ново запознанство.

Обвързани: Месецът ще премине безоблачно и не се обрисуват разтърсвания в любовта. Прекарвайте повече време с половинката си и планирайте бъдещите си проекти.

Везни

Месец март няма да премине под знака на любовта. Многобройните задължения ще ви попречат да прекарвате повече време с обичаните хора, което ще се отрази и на настроението ви. Бъдете по-спокойни и планирайте скорошно пътешестване.

Необвързани: Възможно е месец март да бъде месецът, в който ще срещнете любовта и то на работното място. Помислете дали някой от сътрудниците ви не се държи по-различно с вас и какви знаци ви дава, с цел да разкрие възприятията си.

Обвързани: Това е месецът, който е извънредно удобен за взимане на съществени решения. Обсъдете с половинката си опцията за увеличение на фамилията.

Скорпион

Месец март ще премине под знака на удоволствието за представителите на зодия Скорпион. Социалният ви живот ще бъде във напредък.

Необвързани: Месецът ще ви предложи доста благоприятни условия за започване на връзка, която обаче няма да се окаже дълготрайна.

Обвързани: Приповдигнатото ви въодушевление ще бъде причина за прелестни връзки с половинката. Изненадайте обичания човек с сантиментална вечеря, прекрасен подарък или просто вечер, която да бъде отдадена единствено на вас двамата.

Стрелец

През този месец Стрелците ще бъдат извънредно натоварени. Ще ви се коства, че всички разчитат на вас и няма да имате задоволително време да помислите за себе си.

Необвързани: Март не е месецът, през който ще срещнете подобаваща половинка за започване на дълготрайна връзка.

Обвързани: Ежедневното напрежение ще стане причина за спорове с колегата. Възможно е да проведете сериозен диалог за взаимното ви бъдеще и за възможна разлъка.

Козирог

Представителите на зодия Козирог ще кипят от сила през месец март. Ще имате потребност да бъдете измежду хора и да опитате нови неща.

Необвързани: Ново запознанство ще преобърне всекидневието ви. Отношенията ви ще се развиват много бързо и звездите поучават да помислите деликатно дали в действителност това е подобаващият човек за вас.

Обвързани: През март чарът и харизмата ви ще станат причина връзките с половинката ви да бъдат прелестни. Забравете за уговорките и се отдайте на романтика.

Водолей

От известно време имате възприятието, че ви липсва романтика и това е месецът, когато ще я откриете.

Необвързани: Втората половина от месеца е извънредно удобна за започване на връзка, която ще ви изненада извънредно прелестно.

Обвързани: Досегашните пререкания с колегата ще останат в предишното. Месец март ще ви донесе доста нови и приятни страсти.

Риби

Самочувствието ви ще се увеличи през месец март и ще бъдете като магнит за околните ви. Ще бъдете център на вниманието.

Необвързани: Възможно е да срещнете забавна персона от университетските среди, с която е допустимо да започнете връзка. Но не бъдете прибързани в връзките.

Обвързани: През този интервал ще разберете, че желаете да придвижите връзката ви на ново равнище. Бъдете открити с половинката си и споделете по какъв начин си представяте развиването на връзките ви. Месецът е подобаващ за диалог за увеличение на фамилията.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР