Общопрактикуващ лекар, излекувал през ноември стотици доказани или със съмнение

...
Общопрактикуващ лекар, излекувал през ноември стотици доказани или със съмнение
Коментари Харесай

Д-р Емил Енчев, излекувал стотици болни, даде своя лек срещу Ковид и зарадва хората

Общопрактикуващ доктор, излекувал през ноември стотици потвърдени или със подозрение пациенти с COVID-19, поучава по какъв начин да изкараме безвредно наближаващите празници.

Д-р Емил Енчев счита, че събиранията в домашна конюнктура на не повече от десетина души, ще обезпечат безвредна среда, предава БГНЕС.

На трапезата наложително би трябвало да участват киселото зеле, чесъна, сурови зеленчуци и цитрусови плодове. Концентрираният алкохол в умерени количества съгласно него, е сигурна предварителна защита против болестта.

„ Както е в наредбата- десетина- петнайсет индивида мисля, че е добра численост! Понеже и аз го прекарах това заболяване, би трябвало да ви кажа, че съм имал неведнъж контакти с такива хора, в последна сметка – пазиш се пазиш се, само че то нещо става… не може!

Но дистанцията което е сред нас – 1 метър, е изцяло задоволително за попречване на болестта. Според мен заразяването става най- към този момент посредством парите и при по-близък контакт при напръскване на тайни! ”, сподели доктор Емил Енчев.

По време на 23- годишната си процедура в село Раданово, доктор Енчев има наблюдения кои храни изрично борят респираторни инфекции.

„ Киселото зеле е витамин С, при всички положения комбинирано с армеева супа. Най-добрият другар за индивида в същото време съгласно мен, е чесънът.

Препоръчвам го безусловно на всички чесъна, дори рецептата, която моят другар сподели- две глави, само че аз споделям една глава чесън с половин лимон- заран да се изпие това нещо – имало чудодеен резултат. Чесънът както знаете, PH му е 15, той прави основа в организма в която вирусите не могат да се развъждат.

И поради това ги убива. Плодовете също са – казахме за лимоните, банани, портокали. Менюто би трябвало да е алкално, като то се основава със зеленчуци, по опция сурови – сега не е сезонът на доматите и краставиците, само че зелена салата, репички, и туршия “, акцентира доктор Енчев.

Относно алкохола на трапезата:

Коментираме с мой прочут, който е бил на едно събиране, в което е имало участник с коронавирус, били са десетина индивида на масата, едни са консумирали бяло, алено вино, други са наблегнали на ракията и уискито, на концентрата. Всички, които са консумирали бяло и алено вино, сетне заболяха.

Съвсем съществено ви говоря- 50 грама ракия, в действителност..единичен случай ви споделям – само че е по този начин. И поради това всички дезинфектанти са на основата на алкохол. Защото алкохолът унищожава, разтваря мембраната на вируса, добави още доктор Енчев.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР