Общо четири мача от efbet Супер Волей ще излъчи b1b.box

...
Общо четири мача от efbet Супер Волей ще излъчи b1b.box
Коментари Харесай

Вечното дерби във волейбола на живо по b1b.box TV в понеделник

Общо четири мача от efbet Супер Волей ще излъчи b1b.box TV в границите на идната седмица (6-12 март).

Седмичната стратегия ще започва удърна, а точно с безконечното дерби сред тимовете на Левски и ЦСКА. Сблъсъкът ще бъде в понеделник от 18:00 часа в зала „ Левски София “. В първия конфликт сред двата отбора за сезона „ сините “ се постановиха с безапелационното 3:0 при визитата си в зала „ Васил Симов “.
 Ето по какъв брой ще костват билетите за дербито Левски - ЦСКА Ето по какъв брой ще костват билетите за дербито Левски - ЦСКА
В рамките на седмица b1b.box TV ще излъчи и по още един мач и на двата тима, визитата на Левски в Добрич в петък и семейството на ЦСКА на Дея спорт ден по-късно. И двете срещи ще започват в 18:00 часа.

Последната среща, която попада в ефира на b1b.box TV е тази сред съставите на Марек и Нефтохимик 2010 в четвъртък от 18:00 часа.

06.03 – 18:00 efbet Супер Волей  
В следващото издание на безконечното дерби в НВЛ при мъжете ЦСКА ще се опита да се реваншира на Левски за загубата с 0:3 в първия мач сред тях през есента.

10.03 – 18:00 efbet Супер Волей  
Съставите на Марек и Нефтохимик откриват 19-ия кръг от постоянния сезон в НВЛ, като бургазлии надали ще имат проблем против неуверения отбор на домакините.

11.03– 18:00 efbet Супер Волей 
След положителното си показване от началото на годината състава на Добруджа е пределно окуражен да спре борещите се за призовата тройка младоци на Левски.

12.03 – 18:00 efbet Супер Волей 
Сблъсъкът сред съставите на ЦСКА и Дея се обрисува, като мача на седмицата във волейболния мъжки хайлайф.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР