Общо 73 екипа на дружеството са постоянно в готовност да

...
Общо 73 екипа на дружеството са постоянно в готовност да
Коментари Харесай

Eлектроразпределение Юг осигури нови 34 единици специализирана техника за зимен сезон 2021/22

Общо 73 екипа на сдружението са непрекъснато в подготвеност да реагират при нужда през зимния сезон.

Eлектроразпределение Юг (част от EVN) достави нова профилирана техника по места. Общо 34 единици нова техника са в услуга на дейностите, изпълнявани от екипите на сдружението. Доставките включват:
- 22 бр. високопроходими автомобилa 4х4.
- 2 бр. товарни коли (тип „ фургон " ) за доставка на материали и спешен запас по места.
- 10 бр. самосвални ремаркета.

Наличието на нова машинизация е значима причина за бързо възобновяване на зареждането при нужда в усложнена зимна конюнктура.

Като част от подготовка за зимен сезон 2021/22 екипите на Електроразпределение Юг направиха по места инспекции на всички уреди приблизително и ниско напрежение, обслужвани от сдружението. Общо 380 км просеки по въздушни линии приблизително и ниско напрежение бяха почистени.

За справяне с тежки зимни обстановки Електроразпределение Юг разполага с 18 мобилни елемента с обща мощ над 2.5 МVA (мегаволтампера), 4 мобилни трафопоста с обща мощ над 2.4 MVA, общо 9 моторни шейни и други В допълнение бяха извършени тренировки за работа при тежки зимни условия. Общо 73 екипа на сдружението са непрекъснато в подготвеност да реагират при нужда.

В Електроразпределение Юг действа и Кризисен щаб с подготвени ръководители и експерти, както и координационни щабове на място в КЕЦ. За оправянето с разнообразни обстановки през зимата, сдружението разчита и на положителното взаимоотношение на своите диспечери и ръководители на звена с локалните управляващи в лицето на регионалните шефове, общините и териториални дирекции „ Гражданска отбрана ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР