Общо 7 полицаи бяха простреляни, единият от тях фатално при

...
Общо 7 полицаи бяха простреляни, единият от тях фатално при
Коментари Харесай

Драма с дете заложник завърши със 7 простреляни полицаи в САЩ

Общо 7 служители на реда бяха простреляни, единият от тях съдбовно при престрелка в Южна Каролина. Няма информация за положението на ранените чиновници на реда.

Полицията от град Флорънс е реагирала на позвъняване за помощ от локален шерифски офис.

Стрелецът се е барикадирал в дома си и е държал дете за пленник, като след престрелката и траяли 2 часа договаряния самичък се е предал и е бил отведен в болница.

Той не е разпознат и претекстовете му все още не са ясни.

Пристигналите на мястото служители на реда са нямали визия за това, че мъжът е въоръжен. Той е имал опция да стреля по тях от разстояние няколко стотин метра.

Американският президент Доналд Тръмп написа в Туитър, пост по отношение на стрелбата, като цитира губернатора на Южна Каролина - Хенри Макмастър.

"Моите мисли и молебствия довечера са с шерифския офис във Флорънс и полицейското ръководство на Флорънс в Южна Каролина. Ние постоянно ще бъдем признателни за това, което нашите чиновници на реда вършат 7/24/365, " съобщи Търмп.

В памет на убият служители на реда беше оповестена статистика за починалите на работа чиновници на реда в Съединени американски щати. От началото на годината те са 112.

Над 15 000 души са били убити с огнестрелно оръжие в страната през 2017 година Това число не включва почти 22 000 самоубийства, също с огнестрелни оръжия.

Тръмп предложи учителите да имат оръжия

Момче умъртви татко си и стреля по деца в учебно заведение в Съединени американски щати

Множество жертви при пукотевица в Съединени американски щати

My thoughts and prayers are with the Florence County Sheriff’s Office and the Florence Police Department tonight, in South Carolina. We are forever grateful for what our Law Enforcement Officers do 24/7/365. https://t.co/ZwDmDthItD
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 4 октомври 2018 година
Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР