Общо 23 досъдебни производства по чл.355, ал.2 от НК са

...
Общо 23 досъдебни производства по чл.355, ал.2 от НК са
Коментари Харесай

Още пет случая на нарушена домашна карантина разследва видинската полиция

Общо 23 досъдебни производства по чл.355, ал.2 от Наказателен кодекс са формирани във времето от 15 март до 26 април. Две от тях са завършили с неоправдателни присъди.
През миналата седмица е почнала работа по още 5 досъдебни производства за нарушавания на противоепидемичните ограничения в изискванията на оповестено изключително състояние. Разследванията за нарушение на домашна карантина се организират под управлението на прокурори от Районна прокуратура – Видин.
23 са досъдебните производства по чл.355, ал.2 от Наказателен кодекс, формирани от 15 март до през вчерашния ден – 26 април, в това число.
Две досъдебни производства - формирани на 3 и 9 април по разказа на Районно ръководство - Белоградчик, са завършили. Материалите били изпратени в прокуратурата. На 24 април Районен съд - Белоградчик е одобрил подписаните сред прокуратурата и двете обвинени лица съглашения - с наложени санкции „ отнемане от независимост “ за 6 месеца, отсрочено на съображение чл.66 от Наказателен кодекс за период от 3 години, и санкция в размер на 10 000 лв. на 18-годишен от Белоградчик и 51-годишен от село Тополовец, общ.Ружинци.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР