Общо 10 000 лева очакват 200 индивидуални клиенти, които ползват

...
Общо 10 000 лева очакват 200 индивидуални клиенти, които ползват
Коментари Харесай

EVN Топлофикация ще награди 200 души с по 50 лева

Общо 10 000 лв. чакат 200 самостоятелни клиенти, които употребяват услугата централно отопление и заплащат постоянно своите месечни фактури за топлинна сила.

Индивидуалната премия - на стойност 50 лева всяка, ще бъде приспадната от сметките за топлинна сила на печелившите след 1 октомври 2018 година Определянето ще стане посредством лотария след края на отоплителния сезон.

В томболата вземат участие автоматизирано всички клиенти на сдружението, които употребяват услугата централно отопление и заплащат постоянно своите месечни фактури за топлинна сила за целия отоплителен сезон 2017/18 година

Други награди на обща стойност 8000 лева за общи елементи чакат клиентите, живеещи в многофамилни здания етажна благосъстоятелност.

Кампанията е под надпис „ Направете постройката си по-уютна с наша помощ”.

В съответната постройка е належащо над 70% от семействата да употребяват услугата централно топлоснабдяване – отопление и гореща вода.

Всички клиенти, които живеят в здания, отговарящи на посочените критерии, вземат участие автоматизирано в лотария за премия и не е належащо да подават заявление за присъединяване.

Програмата е годна през отоплителния сезон 2017/2018, като ще се регистрира потреблението на топлинна сила и постоянното възнаграждение на месечните отговорности от 1 ноември 2017 година до края на отоплителния сезон през 2018 година

EVN Топлофикация ще обезпечи общо 3 награди, които ще се дефинират посредством лотария. Те ще бъдат предоставени на етажната благосъстоятелност в спечелилата постройка под формата на парична премия.

Стойността на премиите е: първа премия - 3 500 лв., втора премия - 2 500 лв., трета премия – 2 000 лева

Етажната благосъстоятелност ще бъде изцяло свободна да усвои паричните средства от получената премия, както реши, съобразявайки се само с настоящите си потребности.

В стратегиите за самостоятелни клиенти и за здания не вземат участие клиенти, ползващи единствено топлинна сила, отдадена от сградната апаратура. /Марица.бг
тагове топлофикация награда
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР