Общият език с някого от самото начало е знак, че

...
Общият език с някого от самото начало е знак, че
Коментари Харесай

Общият език с някого от самото начало разкрива много

Общият език с някого през цялото време е знак, че се познавате от минал живот

В живота се случва внезапно да почувствате дълбока връзка с човек, който виждате за първи път в живота си.

Подобна връзка поражда единствено с тези, които сте познавали в предишния си живот, което изяснява обстоятелството, че толкоз елементарно намирате общ език. В живота има доста странни съвпадения.

Важно е да разберете, че сте срещнали някой с сходна на вашата сила. Бъдещата връзка с подобен човек е просто нужна – ще бъдете изумени какъв брой доста общи неща имате.

Ето пет признака, че към този момент сте се срещали с човек в предишния си живот:

1. С него губите визия за време
Един от най-очевидните признаци, че към този момент сте се срещали с човек в различен живот, е, че губите всякакава визия за времето, а до него дните текат с невероятна скорост.

Вече сте прекарали толкоз доста време с него, че наподобява, че към този момент сте се срещали милион пъти. Всеки диалог, всяка задача дружно дава предпочитание и на двамата да избягате дружно от целия свят. Лесно е да разговаряте с него и още по-лесно е да сте откровени.

2. Познавате го като пръстите на ръцете си през цялото време
Друг видим знак, че се познавате от различен живот, е, че виждате през индивида. Обръщате внимание на едвам забележимите придвижвания и жестове, които самият той не вижда.

Винаги е явно за вас, когато този човек не се усеща добре или просто е в неприятно въодушевление. Понякога ви се коства, че той умее да чете мислите ви, а от време на време знаете тъкмо от какво има потребност.

3. Намирате общ език през цялото време
Един от главните знаци че се познавате отпреди, е че внезапно автоматизирано намирате общ език, като че ли сте се разделили от дълго време и в този момент най-сетне сте се срещнали още веднъж.

Това не постоянно се случва, само че в случай че се случи, то това в действителност е магическо чувство. Когато се разбирате чудесно, това демонстрира, че се познавате от минал живот. Изглежда, че просто продължихте прекъснатия диалог и се подготвяте за ново взаимно премеждие.

4. Трудно ви е да скриете възприятията си от него
Друг симптом, че сте се познавали в различен живот е, че просто не можете да скриете възприятията си към него. Единственият метод да изразите страстите си в наличието на този човек е да се разкриете изцяло. Освен това той се усеща по същия метод.

Може би даже ще пристигна миг, в който и двамата ще плачете без забележима причина – просто тъй като желаете да си позволите да поплачете, като че ли не сте се виждали от дълго време. Освен това ви е доста мъчно да не изразявате възприятията си към този човек: в противоположен случай изпитвате несравнима болежка в душата си.

5. С него изпитвате неустоимо чувство “у дома “
Можете да сте на милион километра от вкъщи си, само че нищо не може да възпламени искра във вас както наличието на този човек, като ви основава чувството, че постоянно сте вкъщи с него.

Вижте още: Празнична салата, която ще се хареса на всеки посетител

Подобна връзка е много сложна за разкриване, тъй че чувството за дом, подбудено от самата непосредственост с човек, е най-сигурният знак, че се познавате от минал живот. Този човек схваща всичко за вас и е подготвен да направи всичко допустимо, с цел да ви направи щастливи.

Имате ли такива хора в живота си?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР