Общинският съветник от ПП МИР от Ботевград инж. Йонко Ненчев

...
Общинският съветник от ПП МИР от Ботевград инж. Йонко Ненчев
Коментари Харесай

Общински съветник от ПП МИР е водач на листата за София-област

Общинският консултант от Политическа партия МИР от Ботевград инж. Йонко Ненчев е лидер на листата на партията за София-област за идните парламентарни избори. Той е един от най-младите претенденти за народни представители от Политическа партия МИР.

" Като общински консултант и претендент за депутат желая да покажа на хората, че е време от ден на ден младежи да излязат на политическата сцена. С присъединяване си на тези парламентарни избори, желая да заявя, че ще бъда предан и напълно зает с поетите от мен задължения в дадени политики. Смятам, че страната ни има потребност от доста законодателни промени и най-много в битката против корупционния модел на ръководство на страната и да се преодолеят проблемите при усвояването на средства от европейските фондове ", съобщи инж. Йонко Ненчев.

Завършил е " Компютърни системи и технологии " в Техническия университет в София, а по-късно и " Информационни технологии " в Университета по библиотекознание и осведомителни технологии в София. Общински консултант от Политическа партия МИР в Ботевград. Работи и като инженер по качеството в областта на автомобилната промишленост.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР