Общинският съветник от Демократична България в СОС Методи Лалов поиска

...
Общинският съветник от Демократична България в СОС Методи Лалов поиска
Коментари Харесай

Методи Лалов поиска Христо Иванов да подаде оставка след вота |

Общинският консултант от Демократична България в СОС Методи Лалов изиска оставката на съпредседателя на обединението Христо Иванов след изборите. Според него оставки " следва да подадат и немалка част от Изпълнителния съвет на " Да, България ", в частност Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева. 

Това разгласи Лалов във фейсбук. Според нето " недемократичното управление на партията демотивира и отблъсква от ден на ден хора и притегля от ден на ден други с клиентелистко мислене и цели ".

Според него " неизбежно това ще има отрицателни последствия за демократичната общественост, които ще проличат още в резултатите от идните избори ". В различен пост Лалов пита: Да сте разбрали в " Да, България " или в Демократична България: Да са извършени вътрешни електронни избори за установяване на претендентите за народни представители? Или е комфортно да се приказва обществено за народна власт, неприкритост, конкуренция и цифровизация, само че когато става въпрос за постове и заплати нещата стоят по различен метод?

Методи Лалов бе ръководител на групата на Демократична България в Столичния общински съвет, само че при започване на септември подаде оставка и остана консултант. В израз на гласуваното ми доверие от столичани ще продължа работата си в СОС като общински консултант от " Демократична България " за осъществяване на декларираната стратегия в границите на закона и постоянно в полза на жителите ", написа тогава той. Той бе в листата на Демократична България за парламентарния избор на 11 юли на последното 28 място. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР