Общинският съветник Георги Славов от състава на Общински съвет -

...
Общинският съветник Георги Славов от състава на Общински съвет -
Коментари Харесай

Пореден успех за общинския съветник Георги Славов от международно състезание по плуване

Общинският консултант Георги Славов от състава на Общински съвет - Плевен, записа следващи триумфи в професионалната си биография като състезател. Той добави сбирката си от медали с 1 златен и 3 сребърни оценки от присъединяване в Откритото държавно състезание по плуване за ветерани, провело се в Кипър.

„ Тази година хазаин на конкуренцията беше олимпийския плувен център в град Лимасол. Участвахме над 200 състезатели - от България, Румъния, Кипър, Унгария, Чехия, Словакия, Гърция, Австрия и Швеция, като бяхме разграничени по възрастови групи от 25 до 90 години. Радвам се, че съумях да показва почтено Плевен и страната ни в категорията 50 - 55-годишни, където спечелихи четирите медала “, описа при завръщането си в Плевен Георги Славов.



Общинският консултант, който по специалност е учител по физическо образование и занаятчия на спорта по плуване, дефинира като извънредно скъп завоювания златен орден и показва за това две аргументи: „ Успях да се преборя за оценката на 50 м свободен жанр. Това е коронната ми дисциплинираност от дейните ми спортни години, също така е една от най - атрактивните в плуването. Спечелих първото място и с персонален резултат за годината. “

За сребърните медали съумява да надвие конкуренцията на 100 и 200 м свободен жанр и 50 м бътерфлай.

Георги Славов е част от групата общински съветници на БДЦ в състава на Общински съвет - Плевен, член е на непрекъснатите комисии по „ Бюджет и финансова политика “ и „ Здравеопазване и обществена политика “. С решение на Общинския съвет той и сътрудника му Бойко Янчев са определени да съставляват локалния парламент в комисията за избор на „ Спортист на годината “ за 2022 година на Община Плевен.

В момента Георги Славов се приготвя за присъединяване на Световното състезание по плуване през 2023 година в Япония. Желанието на общинския консултант е за повече басейни в Плевен, с цел да може младите да имат опция да практикуват един най-популярните, само че и най-полезни спортове.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР