Общинският съвет на БСП-Перник проведе заседание, на което с пълно

...
Общинският съвет на БСП-Перник проведе заседание, на което с пълно
Коментари Харесай

БСП си избраха временен председател в Перник, зоват партийците си да не се ``подават на натиск`` - Политика

Общинският съвет на БСП-Перник организира съвещание, на което с цялостно единогласие избра Делка Георгиева за краткотраен ръководител на партията в Перник и Иван Димитров за делегиран член на Областния съвет, на мястото на подалите оставка общински и регионален ръководител.

На съвещанието в спокоен и градивен дух бяха разисквани документите от извършеното съвещание на Конгреса, набелязаха се организационни ограничения за превъзмогване на слабостите в работата на организацията и се даде старт на подготовката за идните парламентарни избори, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия. 

Решението идва, откакто Българска социалистическа партия предходната седмица. 

Въпреки оповестените медийно оставки на членове на партията, се регистрира, че досега с изключение на досегашните ръководители на общинския и регионален съвет на БСП-Перник, няма подадени документи за други напуснали членове на партията, акцентират от Българска социалистическа партия. 

Общинското управление на организацията прикани партийните членове да не се поддават на напън и да се включат интензивно в идната акция. На съвещанието участва и кметът на квартал „ Църква “ – Радослав Динев. Гости на пленума бяха зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров и членът на ИБ Бриго Аспарухов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР