Общинският превозвач Бургасбус ЕООД съобщи, че от днес, 12 ноември,

...
Общинският превозвач Бургасбус ЕООД съобщи, че от днес, 12 ноември,
Коментари Харесай

Електронна платформа предлага в реално време полезна информация за градския транспорт

Общинският транспортьор " Бургасбус " ЕООД заяви, че от през днешния ден, 12 ноември, всички поданици и посетители на Бургас могат да употребяват интернет платформата  www.a2b.burgasbus.com. Тя дава опция за достъп в действително време до потребна информация за градския превоз през електронни устройства с операционна система Андроид и Уиндоус.

Така през мобилния си телефон към този момент можете да съставите мечтан маршрут, да следите изпълняваните линии и преминаващи през спирките транспортни средства, както и местоположението на движещите се рейсове и тролейбуси на " Бургасбус " ЕООД.

На електронните табла по спирките се вижда информация по кое време идва идващият рейс. Новото приложение дава опция да следите и още три рейса след него, движещи се по маршрута.

До края на тази година платформата ще бъде в тестов режим и е допустимо от време на време да не сработва по най-хубавия метод. Ще бъдат положени всички старания тя да придобие приключена функционалност.

Стикери с актуалната информация и QR код за вход към платформата са залепени във всички транспортни средства, обслужващи градската транспортна скица, и в касовите салони на " Бургасбус ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР