Общински съветници и привърженици на Възраждане се опитаха да влязат

...
Общински съветници и привърженици на Възраждане се опитаха да влязат
Коментари Харесай

От Възраждане опитаха да влязат в сградата на Областната управа на София

Общински съветници и последователи на „ Възраждане ” се пробваха да влязат в Областната администрация на София. Те настояха да получат документите, на база на които се прави демонтажът на Паметника на Съветската войска. Недоволните обаче не съумяха да влязат в постройката поради засиленото полицейско наличие на място.

„ В момента някой е решил, че паметникът е рисков. Взел е флекса и отива да го реже. Искаме някое представително лице да слезе, да беседваме с него и да получим съответната документи. Отказват въобще да беседват. Ако всичко е законно, от какво тъкмо се крият ”, попита Деян Николов от „ Възраждане ”.

По-рано денем Мая Манолова от  „ Изправи се.БГ ” отиде  пред Кметство „ Средец ” и съобщи, че регионалният шеф не е извършил периода, даден от Административния съд в София, да разгласява документите, на база на които се прави демонтажа на монумента.

Манолова счита, че в случай че това не се случи до края на днешния ден, съдът ще анулира демонтажа, защото основанията за него не са били показани. „ Еднодневният период на Областната администрация е изминал през вчерашния ден. Няма показани никакви доказателства от страна на регионалния шеф за основанието, на което реже и унищожава бронзовите фигури ”, е мнението ѝ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР