Общински съвет Кюстендил ще гласува проект за изменение на правилника

...
Общински съвет Кюстендил ще гласува проект за изменение на правилника
Коментари Харесай

Увеличават щатните бройки в ОП Чистота и оптимизират работата заради купуването на нова техника

Общински съвет Кюстендил ще гласоподава план за изменение на правилника и активността на Оперативна програма „ Чистота “ на сесията на следващия ден.Проектът е разгласен на уеб страницата на общинска администрация.

Директорът на Оперативна програма „ Чистота “ Валентин Смоков е внесъл за разглеждане в ОБС-Кюстендил, докладна бележка за усъвършенстване работата на предприятиет и във връзка със закупуването на нова техника, за възстановяване качеството по сметосъбирането и сметоизвозването.

В докладната се предлага увеличение щатната бройка на личния състав с 36 индивида в т. ч. един уредник по чистотата, водачи на специфични товарни автомобили-7 броя, машинисти на пътно-строителни машини 5 броя, събирачи на смет-8 броя и метачи на улици-15 броя.

Увеличената щатна бройка ще бъде финансово обезпечена със средства от бюджета на община Кюстендил. Увеличения броя на числеността на щатния личен състав ще докара до оптимизация на работните процеси, квалификацията и експертността за осъществяване на нужните действия.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР