Общински съвет – Разлог избра Гергана Колчева – Фарфарова за

...
Общински съвет – Разлог избра Гергана Колчева – Фарфарова за
Коментари Харесай

Сложна политическа обстановка в Разлог! Пенсиониран политик е кукловодът, който мъти водите в ГЕРБ и чертае сложни схеми против Красимир Герчев

Общински съвет – Разлог избра Гергана Колчева – Фарфарова за краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на Община Разлог. Новината е от вчерашното съвещание на локалния парламент. Фарфаровасмени на поста управлявалия в последната година, Венцислав Гърменов, който остава на работа в общината, само че като заместник-кмет. Странната рокада отприщи всякакви клюки в Разлог. Според някои, Гърменов щял да се кандидатира за кмет, което източници на struma. com изрично опровергаха.
Говори се, че е налице политически заговорпротив издигнатия от Политическа партия ГЕРБ претендент за кмет, Красимир Герчев, и сега съперниците му в партията се чудят къде да се прикачат и да работят против него. Не е загадка за Struma. com, че връзките сред някогашния кмет Красимир Герчев и някогашните му заместници в общината В. Гърменов иГюров са мощно влошени.

Причината евентуално е в упованието, Венци Гърменов да бъде утвърден от ИК на ГЕРБ за кмет, защото в последната една година той демонстрираше забележително усърдие в работата си, свиквайки доста бързо с амплоато си на кмет. Никой не очакваше Герчев, който беше отхвърлен от поста поради спор на ползи, да " избухне " по-амбициран и мощен отвсякога, и да се кандидатира за кмет.

Шокът за съперниците му в партията беше огромен, по тази причина и управлението на Политическа партия ГЕРБ в региона направи пътека до Разлог да сдобрява страните. Правиха се няколко срещи сред враждуващите лагери в ГЕРБ, които обаче не приключиха с триумф. Томахавките не са заровени, тъй като мераклиитеза власт нямат пояснение по какъв начин по този начин върнаха в играта Герчев, който явнобяха отписали.

Припомняме, че Герчев получи най-вече номинации на извършеното заседание на партията в града и справедливо си завоюва опцията да се бори още веднъж за доверието на съгражданите си, които го избираха 2 пъти отпред на общината. На последните избори Красимир Герчев бе припознат като кмет от над 7000 гласоподаватели и нямаше подозрение, че той ще продължи да печели изборите в града, поради стройния порядък, основан в общината и партията в града. Днес против Герчев застават част от някогашните му съратници, умно направлявани от пенсиониран сив кардинал, политик и някогашен управленец.

Всички в града знаят, кой дърпа конците на новите претендент управленци и даже се знае, кой ще е претендентът за кмет, повдигнат от кардинала. Този, коготоспрягат за кмет на кардинала е дясната му ръка и повече от 10 години не е живял в Разлог, само че щял да се върне и да се впусне в борбата за кметския пост.

Познавайки детайлно работата и нрава на Красимир Герчев в двата му управнически мандата,сме уверени, че ще бъде извънредно мъчно невъзмутимият и ловък избирателен състезател да бъде надвит.Герчев не се подава на истерични намеци икоментари, а пословично последователнопреследва задачите си- без изхвърляния и обществени изяви

И доказателство е фактът, че изненадващо и напълно ненадейно се появи на политическата сцена в Разлог, след 1 година отвън общинатаи никакви мнения към намеррернията си. Така изненадаи обърка проектите на съперниците му. В цялата тази комплицирана конюнктура чакаме забавна предизборна борба в Разлог.

Останалите политически партии в града също претърпяват тип катарзис, само че съумяват да се измъкнат. Тежко е ситуацията в ПП-ДБ, където не могат да се схванат дали да повдигнат за кмет човек на Продължаваме промяната или на Демократична България. Изборът тук е сред дама политик и някогашен претендент за кмет. Българска социалистическа партия към този момент имат претендент, а пръвофициално разгласи кандидатурата си за кмет и доктор Румен Кондев. Коисаучастницитев кметската конкуренция в Разлог, очаквайте скоро.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР