Общинската програма продължава, вижте къде да следите за предстоящите събития

...
Общинската програма продължава, вижте къде да следите за предстоящите събития
Коментари Харесай

Талантливите деца сътвориха магията на Коледа в Поморие

Общинската стратегия продължава, вижте къде да следите за идните събития

С прелестен концерт и цветна заря довечера бе обещано начало на празничната стратегия в Поморие. Превърналото се в традиция запалване на коледните светлини още веднъж събра в центъра на града стотици поданици и посетители. С песни, танци и с доста артистичност присъединяване в концерта взеха децата от: ДГ „ Детелина ” с учители Войнова и Мешкова; ДГ „ Веселушко ” с началник Рада Петрова; Танцова групировка „ Ultraviolet “ с началник Виолета Киранова; Детски фолклорен танцов отбор „ Раковина “ с началник Владимир Данаилов и Вокалната група при СУ „ Иван Вазов “ – Поморие с вокален възпитател Светлана Вълкова.

„ Желая ви да бъдете доста здрави, доста щастливи и усмихнати, вие и обичаните до вас хора. Бъдете обичани и обичайте, дано загърбим злото и продължим напред с положителни намерения, положителни инициативи и положителни каузи! ”, сподели кметът на община Поморие Иван Алексиев и пожела радостни празници на всички.

След изявата на надарените поморийски деца, проведена от ЦПЛР – Общински детски комплекс Поморие и Община Поморие, за положителното въодушевление способства и гостуващата изпълнителка – една от най-успешните поп певици у нас –  Дара Екимова. Тя бе показана от DJ Marti G, който като правилен другар на Поморие получи грамота с признателност за дългогодишната му работа като Музикален дипломат на Поморие и района.



Програмата продължава, може да я следите тук:
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР