Общинската организация на ПП ГЕРБ - Благоевград проведе номинационно събрание

...
Общинската организация на ПП ГЕРБ - Благоевград проведе номинационно събрание
Коментари Харесай

ГЕРБ - Благоевград проведе номинационно събрание за издигане на кандидати за членове Европейски парламент

Общинската организация на Политическа партия ГЕРБ - Благоевград организира номинационно заседание за издигане на претенденти за членове на Европейския парламент. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. На него участваха националният представител и регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева, общинският началник Бисер Михайлов и кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов.

„ Благоевградска област има доминантното наличие във върховете на европейската политическа сцена в лицето на българския еврокомисар и двамата евродепутати от района. Това е изцяло справедливо предвид на постигнатите резултати от представянето на ГЕРБ - Благоевград на провежданите от повече от десетилетие избори. “, сподели по време на събитието Даниела Савеклиева.

Г-н Михайлов приветства присъстващите: „ Изправени сме пред избор на предизвикването, който би трябвало да начертае бъдещото развиване на Европа. Постигнатото по време на Председателството на Съвета на Европейски Съюз и водената досега външна политика трансфораха България във значим фактор на интернационалната политическа сцена. “

Д-р Атанас Камбитов акцентира смисъла и значимостта на идните през май избори:

„ Те ще бъдат доста тежки и жизненоважни за Европа. Ако допуснем набиращите мощ песимистично настроени политически обединения да вземат превес ще бъде пагубно за Европа и Съюза. Не би трябвало да толерираме съперниците ни! Трябва да насочим напъните си към одобряване на досегашните позиции на ГЕРБ в Европейския парламент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР