Общинската комисия по безопасност на движението по пътищата, председателствана от

...
Общинската комисия по безопасност на движението по пътищата, председателствана от
Коментари Харесай

Експерти обсъждат нов Генерален план за организация на движението в Плевен, гражданите могат да изпращат предложения

Общинската комисия по сигурност на придвижването по пътищата, управлявана от заместник-кмета арх. Невяна Иванчева, организира съвещание на 12 юли.

Основна тематика за разискване беше задание за разработване на нов Генерален проект за организация на придвижването в град Плевен. На съвещанието участваха специалисти от Община Плевен, общински съветници, представители на Пътна полиция при ОД на Министерство на вътрешните работи – Плевен, Областно пътно ръководство – Плевен, шефовете на общинските сдружения „ Тролейбусен превоз ” и „ Инжстрой ”, шефът на Центъра за градска подвижност и други

Участниците в съвещанието разискаха разнообразни разновидности за възстановяване на до момента настоящия Генерален проект, както и постъпили сигнали от жители за смяна организацията на придвижването в разнообразни елементи на града.

Общинската комисия по сигурност на придвижването по пътищата ще организира последващо съвещание по същата тематика и през м. август. Община Плевен чака интензивно включване на плевенските жители в разискванията посредством отзиви, сигнали, оферти, рекомендации както във връзка с придвижването на МПС, по този начин и на пешеходците, градския превоз, велосипедите и по този начин настоящите в последно време самостоятелни електрически транспортни средства /тротинетки/. Предложенията могат да се изпращат на адрес: [email protected]. Всички те ще бъдат предадени на членовете на Комисията за разглеждане и вероятно включване в новия Генерален проект.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР