Община Враца си търси юрисконсулт, научи агенция BulNews. Позицията е

...
Община Враца си търси юрисконсулт, научи агенция BulNews. Позицията е
Коментари Харесай

Община Враца обяви конкурс за юрисконсулт, вижте какви са условията

Община Враца си търси юрист, научи организация BulNews. Позицията е в дирекция " Правни действия и публични поръчки " в локалната администрация. 
Основната цел на длъжността е да реализира процесуално посланичество по правосъдни каузи, по които страна е Община Враца. Избраният чиновник реализира настоящи правни съвещания по въпроси от активността на администрацията. Той би трябвало да изготвя заповеди, протоколи, писма, мнения и информации. 
Изискваната минимална степен на приключено обучение е магистър по право, с добита юридическа дееспособност. 
Мераклиите за поста би трябвало да познават настоящото законодателство, както и да имат знания в региона на локалното самоуправление и локалната администрация.
Минималният размер на заплатата за длъжността е 780 лв., като сумата се дефинира според от квалификацията и професионалния опит на спечелилия претендент, според нормативните актове, определящи образуването на възнаграждението и вътрешните правила, прилагани в съответната администрацията
Конкурсът ще се организира на два стадия – тест и изявление, а документи за присъединяване се подават в период до 20 април. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР