Община Враца обяви обществена поръчка за предоставяне на електронни съобщителни

...
Община Враца обяви обществена поръчка за предоставяне на електронни съобщителни
Коментари Харесай

​Община Враца поръчва над 600 SIM-карти за кметствата и чиновниците

Община Враца разгласи социална поръчка за даване на електронни съобщителни услуги посредством публични мобилни мрежи по стандарт GSM и UMTS с национално покритие.
Целта на публичната поръчка е обезпечаване на мобилни телефонни услуги и даване на пакет от спомагателни услуги за потребностите на общината, според техническа спецификация. Общата планирана стойност на поръчката е 69 900 лв. без Данък добавена стойност. Критерият за избор на реализатор е най-много препоръчаната цена, а на последващо място са качествените индикатори. Срокът за приемане на офертите е до 12 април, като ценовите оферти ще бъдат отворени на идващия ден.
Срокът за осъществяване на публичната поръчка е до 24 месеца от подписване на контракта или до постигане на прогнозната стойност на поръчката. Обществената поръчка е по две обособени позиции, като при първата позиция „ Общинска администрация – Враца, звена и кметства “ би трябвало да се дават най-малко 420 SIM карти. За нея са планувани 56 000 лв. без Данък добавена стойност. По втората позиция „ Общински предприятия “ се търсят най-малко 240 SIM карти за 13 900 лв. без Данък добавена стойност.
Участниците в поръчката би трябвало да дават опция за промяна на тарифните проекти съгласно нуждата на възложителя, както и да включи в една корпоративната група всички предоставени абонаменти. Разговорите сред клиентите в корпоративната група пък би трябвало да са безвъзмездни и без предел.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР