Община Варна участва на най-голямото туристическо изложение ITB, което стартира

...
Община Варна участва на най-голямото туристическо изложение ITB, което стартира
Коментари Харесай

Посланик и министър посетиха щанда на Варна на туристическата борса в Берлин

Община Варна взе участие на най-голямото туристическо ревю ITB, което започва през вчерашния ден в Берлин. Наред с опциите за морски, СПА и културен туризъм, тази година акцент в представянето на града е и купата Европейски град на спорта. Посетителите на щанда на морската столица ще имат опция да се срещнат с интернационалния състезателен календар,  в който са включени влиятелни европейски и международни събития.

Гост на формалното разкриване на ревюто бе Николина Ангелкова, министър на туризма. " Община Варна е един от най-активните изложители по време на туристическите тържища освен в Берлин, само че и в другите огромни градове на Германия “, сподели тя при визитата си на щанда. Тя добави, че е удовлетворена от партньорството с локалната администрация и чака мощен морски сезон. Интерес към представянето на Варна прояви и Елена Шекерлетова, ексклузивен и пълномощен дипломат на България в Берлин, която удостовери готовността на дипломатическото ни посланичество да разпространява Варна и района като привлекателна туристическа дестинация на немския пазар.   

ITB Берлин е най-голямото туристическо ревю, предопределено както за експерти, по този начин и за крайни консуматори, което се провежда от 1966 година Тазгодишното издание събира на едно място над 10 000 изложители от 181 страни и райони.  Над 400 лектори ще обсъдят международните трендове в развиването на бранша през идната година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР