Община Варна обявява конкурс и подбор за три позиции в

...
Община Варна обявява конкурс и подбор за три позиции в
Коментари Харесай

Община Варна обявява конкурс за три позиции в администрацията

Община Варна афишира конкурс и асортимент за три позиции в разнообразни дирекции на общинската администрация . Това оповестиха от локалната администрация. 

Предстои конкурс за шеф на отдел „ Общинска благосъстоятелност “ към дирекция „ Общинска благосъстоятелност, стопанска система и икономически действия “ /ОСИСД/. Минималните и характерни условия към претендентите са: степен на приключено обучение – бакалавър в професионална област обществени, икономически и правни науки . Изисква се и професионален опит – три години или добит сан ІІІ младши .

Конкурсът ще се организира посредством решение на тест и изявление . Документите за присъединяване се одобряват в период до 17:30 часа на 09.05.2024 година на адрес: гр. Варна, бул. “Осми Приморски полк ” №43, в отдел “Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор ”, ет.4, ст.409, персонално от претендентите или от техни упълномощени представители.

Документи може да се подават и по електронен път на адрес [email protected], като заявката и декларацията следва да бъдат подписани от претендента с електронен автограф.

Списъците на позволените и недопуснатите претенденти и всички известия по отношение на състезанието се афишират на интернет страницата и на осведомителното табло на Община Варна в регламентираните от законодателството периоди.

Повече информация на адрес: https://www.varna.bg/bg/2423

Община Варна набира претенденти и за служба основен специалист „ Комуникации и сигурност на придвижването ” към дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “, отдел „ Инфраструктурни планове “ .

Минималните и характерни условия за заемане на длъжността са: степен на приключено обучение – бакалавър в региона на техническите науки, направление архитектура, строителство и геодезия. Изисква се и две години професионален опит в региона.

Подборът ще се организира посредством събеседване . Допускането до присъединяване в него ще се извърши от комисия, която ще дефинира датата и мястото на провеждането му.

Обявен е още асортимент за длъжността старши специалист „ Свлачища и подсилване на територии ” към дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “, отдел „ Общинска инфраструктура “.

Минималните и характерни условия към претендентите са: степен на приключено обучение – бакалавър в региона на техническите науки, естествените науки, математика и информатика. Изисква се една година професионален опит . Подборът за заемане на длъжността ще се организира посредством събеседване .

Документите за присъединяване и в двата подбора се одобряват в период до 18:00 часа на 15.05.2024 година на адрес: гр. Варна, бул. “Осми Приморски полк ” № 43 в Информационен център на Община Варна, ет.1, персонално от претендентите.

Повече информация за длъжността основен специалист „ Комуникации и сигурност на придвижването ” на адрес: https://www.varna.bg/bg/1927

Повече информация за длъжността старши специалист „ Свлачища и подсилване на територии ” на адрес: https://varna.bg/bg/1629

Ще се заплаща ли паркирането в „ синята зона “ във Варна в празничните дни?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР