Община Стара Загора обявява онлайн конкурс на тема Коледни вълшебства“.

...
Община Стара Загора обявява онлайн конкурс на тема Коледни вълшебства“.
Коментари Харесай

Онлайн конкурс „Коледни вълшебства“ организират в Стара Загора

Община Стара Загора афишира онлайн конкурс на тематика „ Коледни магии “. В него могат да вземат присъединяване дребни и огромни. „ Календарът постепенно отброява дните, оставащи до Коледа. Всички ние с боязън и неспокойствие чакаме настъпването на най-светлите християнски празници, които носят в себе си вярата в положителното, вярата за благополучие и любовта, която изпълва сърцата ни. Коледата влиза вълшебен в домовете ни, понесла цялостния с страсти, очарования и скрити магии чувал. Тя идва с топлината от запаления огън, със събралата се към трапезата фамилия, с бодрата ария и благослов на коледарите, с пъстрите дарове под елхата, с тихата бяла нощ, с грейналите усмивки по щастливите детски лица! “, се споделя в посланието на всички уредниците от отдел „ Култура “ в Община Стара Загора. Те приканват всички да споделят своите съкровени упования „ Нарисувайте своите крилати фантазии, разкажете ни за вашия празник “, допълват още те.

За да участвате в състезанието би трябвало да харесате страницата „ Култура и туризъм към Община Стара Загора “, да споделите обявата и да изпратите на адрес [email protected] фотография или видеоклип на вашето коледно чудо, дружно с малко обръщение, име, адрес, възраст и телефон за връзка.

Заявилите присъединяване могат да изпращат от името единствено на един създател, не повече от две произведения. Предложенията ще бъдат оповестени на фейсбук страницата „ Култура и туризъм към Община Стара Загора “. Срокът за изпращане на фотоси и произведения е 14 декември.

Всеки участник ще получи самостоятелна коледна грамота, а уредниците от отдел „ Култура “ ще отличат трима от най-атрактивно представилите се и те ще получат и специфичен коледен магичен сет – декорация, който да добави празничното въодушевление в дома.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР