Община Стара Загора е партньор на институциите на Европейския съюз

...
Община Стара Загора е партньор на институциите на Европейския съюз
Коментари Харесай

Община Стара Загора е партньор на ЕС в мрежата „Изграждаме Европа с представители на местното самоуправление“

Община Стара Загора е сътрудник на институциите на Европейския съюз в мрежата „ Изграждаме Европа с представители на локалното самоуправление “. Символично атрибутите за партньорство получи кметът на Стара Загора Живко Тодоров от участниците в плана - Бояна Танева Манова - общински консултант, и доктор Румяна Грозева, изпълнителен шеф на Агенцията за районно икономическо развиване – Стара Загора.  

„ Варвам, че ни следва ползотворна работа и сполучливо партньорство. Европа ни дава голям брой благоприятни условия за развиване на районите ни, би трябвало да сме оптимално дейни, с цел да привличаме поддръжка и вложения. Радвам се, че виждам пред себе си младежи, които надграждат и дават положителни вероятности за Стара Загора “, сподели кметът Живко Тодоров.
-->
„ Работим доста градивно с дирекция „ Инвестиции и европейски стратегии. Сигурна съм, че и отсега нататък ще бъде по този начин. Поставяме си за цел да имаме потребен контакт и с жителите на нашия град, с цел да имат настояща информация какво и по какъв начин се случва “, акцентира Бояна Танева Манова. От нейните думи стана ясно, че една от задачите на екипа е да бъде подложен фокус върху значимите тематики за района на европейско равнище, както и да се даде публичност на всички варианти, които дават европейските институции в другите си посоки.  

В срещата участваха още шефът на дирекция „ Инвестиции и европейски стратегии “ Георги Симеонов и началникът на отдел „ Европейски стратегии и европейско съдействие “ Мирослава Шопова със своя екип.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР