Община Русе да сключи договор за спонсорство за сумата от

...
Община Русе да сключи договор за спонсорство за сумата от
Коментари Харесай

Община Русе ще дава пари на Дунав

Община Русе да подписа контракт за спонсорство за сумата от 90 000 лв. с ПФК Дунав. Това предлага кметът на Русе Пенчо Милков в докладна бележка до Общинския съвет. В нея той изяснява, че има постъпило предложение от ПФК Дунав, представлявано от Симеон Симеонов, за сключване на контракт за спонсорство сред общината и футболния клуб. То е трябвало да се прегледа на сесията на 19 март т.г., само че поради оповестеното шест дни по-рано изключително състояние е било оттеглено от дневния ред.

Милков изяснява, че предлагането е футболният клуб да промотира и разпространява общината пред обществеността, пред бизнеса и пред необятната аудитория на всички идни национални и интернационалните срещи на тима посредством посочен пакет от изгоди. Срещу горното е препоръчано общината да финансира клуба с 270 000 лв..

„ С сегашното предложение, имайки поради променените условия, свързани с изключителното състояние и въведените противоепидемични ограничения, анулацията на плануваните национални и интернационалните срещи, още веднъж показваме своята виновна позиция за развиването на футбола в Русе, като предлагаме тимът на ФК Дунав да бъде спонсориран със сумата от 90 000 лв. “, се показва в докладната бележка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР