Община Разлог организира БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР“ – 2022 г. от

...
Община Разлог организира БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР“ – 2022 г. от
Коментари Харесай

Община Разлог организира благотворителен коледен базар

Община Разлог провежда „ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР “ – 2022 година от 16- ти до 19- ти декември на централен площад „ Преображение “- град Разлог.
В тази връзка, имаме удоволствието да Ви поканим да станете част от благотворителната самодейност, като концепцията е всички дружно да се обединим преди идните празници, с цел да бъдем коледното знамение на нашите съграждани.

Община Разлог възнамерява разположението на общи шатри на централен площад,,Преображение‘‘.

Всеки, който желае да поддържа самодейността, може да вземе присъединяване с разнообразни творби на изкуството, които ръцете му са сътворили (картички, картини, ръкоделия или пана), ваучери, ръчно направени сувенири, книги и всевъзможни други хрумвания, с които ще изяви предпочитание, да се подкрепи реализацията на събитието.

Сумата от закупените произведения ще бъде сложена в кутии за щедрост,ато всички събрани средства ще бъдат ориентирани към общински „ Фонд за подкрепяне лекуването на поданици на община Разлог – Росен Коцаков “.

Ако имате опция да участвате, апелирам уведомете ни до 30. 11. 2022г..
Всички искащи ще бъдат събрани на организационна среща в постройката на Община Разлог. Очакваме вашия отговор на имейл
Нека добротата, загрижеността и съпричастността създадат по- светли празниците в нашите домове, а топлота да стопли всички нуждаещи се!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР