Община Пловдив започна проучване за нагласите на домакинствата, които използват

...
Община Пловдив започна проучване за нагласите на домакинствата, които използват
Коментари Харесай

От Общината проучват какво мислят пловдивчани за премахването на печките на дърва

Община Пловдив стартира изследване за настройките на семействата, които употребяват уреди на дърва и въглища, за тяхната замяна с екологични други възможности. Изследването е част от подготовката за кандидатстване по оперативна стратегия „ Околна среда 2021-2027 година “ за възстановяване качеството на въздуха.
Прочетете още
То се прави от проучвателен център „ Тренд ”, а резултатите от него ще дават информация за това при какви условия жителите биха сменили уредите с твърдо гориво и с каква форма на отопление. Допитването се прави посредством изявление по телефона на представители на целевата група, както и посредством обходи на място. Извадката е от шестте региона на Пловдив.

От Общината молят жителите за подпомагане при попълване на въпросника. С осъществяването на план „ Мерки за възстановяване на качеството на атмосферен въздух в Община Пловдив, посредством понижаване на излъчванията от ФПЧ10 от битовото отопление “ ще се понижи количеството излъчвания на фини прахови частици (ФПЧ10) и азотни оксиди с източник битовото отопление с твърдо гориво.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР