Община Чипровци си търси младши експерт в отдел „Устройство на

...
Община Чипровци си търси младши експерт в отдел „Устройство на
Коментари Харесай

Община Чипровци си търси младши експерт, вижте какви са условията

Община Чипровци си търси младши специалист в отдел „ Устройство на територията и общинска благосъстоятелност “
Бъдещият чиновник търси, изследва и комплектова документите, доказващи собствеността на общината и сформира актове за общинска благосъстоятелност. Той би трябвало да изследва, комплектова и приготвя за изпращане на регионалния шеф преписки за деактуване на парцели държавна благосъстоятелност. В дилемите му е включено още да приготвя претенции за безплатно даване на общината на парцели - държавна благосъстоятелност. Експертът търси и сформира актове за незаети общински парцели, обработва и рапортува преписките за отдаване чартърен на парцели частна общинска благосъстоятелност и приготвя документите свързани с тях. Той би трябвало да обработва и рапортува преписките за основаване възмездно право на прилагане върху общински парцели и изготвя заповедите и договорите, свързани с тях.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е професионален бакалавър, за предпочитане в специалностите Икономика, Технически науки, Инженерни науки, Политически науки, Администрация и ръководство. Предишен професионален опит не е нужен.
Минималната съществена заплата е 800 лева, като при установяване на самостоятелния размер се регистрират квалификацията и професионалния опит на претендента, според нормативните актове.
Конкурсът ще се организира на два стадия - решение на тест и изявление.
Документи за присъединяване се подават до 17 юни, в това число.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР