Община Бургас започва кампания за ограничаване на скоростта на електрическите

...
Община Бургас започва кампания за ограничаване на скоростта на електрическите
Коментари Харесай

В Бургас стартира кампания за ограничаване скоростта на електрически превозни средства в градска среда

Община Бургас стартира акция за ограничение на скоростта на електрическите транспортни средства в градска среда.

Стартът на самодейността " FIXирай скоростта ", която е на кмета Димитър Николов, ще бъде даден на 26 юни, от 18:30 часа на площад " Св. св. Кирил и Методий ".

Лятото е сезонът, когато най-често се употребяват колела, тротинетки, скутери, ховърбордове и други електрически транспортни средства, изключително от учениците, които излизат във почивка. Тези транспортни средства могат да бъдат доста комфортни, само че, за жалост, постоянно се трансформират в заплаха за всички придвижващи се в споделена градска среда, прибавиха от общината.

Целта на акцията " FIXирай скоростта " е да обърне внимание на всички бургазлии и посетители на града, изключително на подрастващите, към разпоредбите за придвижване, ограниченията за сигурност, местата и рестриктивните мерки в скоростта, касаещи електрическите транспортни средства, оповестява Българска телеграфна агенция.

Зад идеята на Община Бургас, застават Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града, " Пътна полиция ", Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни, Регионалното ръководство на образованието, Младежкият интернационален център, представители на локалния бизнес и други

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР